Vandets meditative effekt -et udespa effektiviserer din arbejdsindsats

Vandets meditative effekt -et udespa effektiviserer din arbejdsindsats

Vores hektiske hverdag suser derudaf med 100 kilometer i timen. Travlheden er uundgåelig og tusindvis af mennesker rammes derfor jævnligt af stress. Og har man først fået stress, så nedsætter det både ens indsats på arbejdet, ens energi i hverdagen og ikke mindst ens samlede livskvalitet.

Her får du en guide til, hvordan vandet kan have en healende effekt på dit sind og hvorfor netop et badekar eller et udespa kan højne dit glædesniveau.

Tid til ro og afslapning

Lever man et liv på højtryk, hvor arbejde, fritidsinteresser og det sociale liv udfylder alle døgnets timer, så kan det meget hurtigt udvikle sig til stress og ubehag.

Er man først ramt af stressrelaterede symptomer, så vil det også gå ud over ens præstationer på arbejdspladsen.

Det er derfor vigtigt at give sig selv plads til de ting man godt kan lide i hverdagen. Pusterummet er uerstatteligt, og her har vandets meditative effekt stor betydning.

Ved at investere i f.eks. et badekar investerer man ikke blot i et objekt til at bade i. Stunderne i det varme vand i karet kan nemlig give anledning til meditative øjeblikke, og dermed kan badekaret reducere stress og et potentielt sygedomsforløb.

Byd wellness velkommen i hjemmet

En anden måde at bruge det healende vand som forebyggende medicin mod stress kunne f.eks. være gennem investering i et udendørs spa.

Har du en have med mulighed for at installere et udendørs spa, så kan en sådan investering netop være med til at du kan holde humøret oppe og give dig den selvforkælelse du fortjener.

At tage spa-oplevelsen med hjem betyder at du ikke skal finde ekstra plads i kalenderen til kurophold, en tur i saunaen eller i svømmehallen. Du kan nemlig bare lukke havedøren op, og lade dig glide ned i det opvarmede og beroligende vand. Wellness kan hurtigt blive en hverdagsting du ikke kan leve uden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *