Værd at vide om skrotpræmie på bil

Værd at vide om skrotpræmie på bil

Vidste du at du kan få penge for din bil når den skal skrottes? Desuden har du pligt til at sørge for at din bil bliver skrottet på en sikker og forsvarlig måde. Når en bil skrottes, anvendes metallet til andre formål og alt hvad der kan bruges igen sorteres fra det ubrugelige. 

Står du med en gammel bil som du ikke ved hvad du skal gøre af? Det kan være at det bedst kan betale sig for dig at skrotte den. Du kan læse om Skrotpræmie på bil til skrot her. Det er nemlig sådan at hvis du har en bil indregistreret efter 1. januar 2006, kan du få skrotpræmie på din bil. Det lyder da ikke helt skidt? Det betyder altså at når du bil ikke kan køre længere, kan du indlevere den til skrot og få skrotpræmie for den. Det kræver dog at din bil er komplet og at den er indregistreret inden 1. januar 2006. Men hvis den er det kan du få 2200 kr i præmie. 

Hvis du overvejer om det er på tide at skrotte den gamle bil, til fordel for en skrotpræmie, så kan du læse mere om Salg af skrot biler her. 

Miljøcertificeret og dedikerede fagfolk

Hvis du befinder dig i midtjylland og området heromkring, kan du benytte dig af Stakroge Jern- & Metal Opkøb ApS. De består af kvalificerede og seriøse fagfolk som har fokus på god service og et godt stykke arbejde. Desuden er de miljøcertificerede og godkendt til at udføre skrot, samt opbevare metal i store mængder. De sælger blandt andet de skrottede biler til firmaer som bruger metallet. På den måde bliver de brugbare dele af din bil genbrugt til et nyt formål. Hvis din bil ikke er komplet, kan du også sælge reservedele og tjene lidt der. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *