Skab større medarbejdertilfredshed med en god frokostordning

Skab større medarbejdertilfredshed med en god frokostordning

Er du også træt af at smøre madpakker hver morgen? Måske er du løbet tør for gode ideer og får smurt den samme triste madpakke hver dag? Så kunne det være, at du og dine kolleger skulle få en god frokostordning i jeres virksomhed. Læs med her og få tips til, hvad en lækker frokostordning kan indeholde.

Du kender det sikkert. Du står i køkkenet og smører den samme triste madpakke med to stykker rugbrød med spegepølse, en gulerod og lidt nødder. Det bliver hurtigt den samme omgang frokost hver dag, fordi man springer over hvor gærdet er lavest – for det skal bare gå hurtigt. Det er der heldigvis en løsning på, for jeres virksomhed kan sagtens få en sund og varieret firmafrokost leveret hver dag med masser af forskellige retter, som er sammensat efter jeres ønsker.

Maden vil altid være sund, varieret og hjemmelavet – og der kan f.eks. være en fiskeret, en grov- og grønt salat og to slags pålæg, en varm ret og hjemmebagt brød. Lyder det ikke lækkert? Menuen vil blive sammensat i samarbejde med jer – og frokosten vil blive leveret til døren. På den måde slipper I hver især for at tænke på at medbringe en madpakke – og kan gøre frokosten til at naturligt samlingspunkt, hvor I kan slappe og nyde pausen, så der er masser af fornyet energi til eftermiddagens opgaver.

Slip de kedelige madpakker og få en frokostordning som overrasker og glæder hver dag med sunde og lækre retter kreeret efter sæson og årstid med sunde og lækre råvarer. Frokosten vil altid være smagfuld og være ernæringsrigtigt sammensat med fokus på sundhed. Der kan leveres firmafrokostordninger helt ned til 10 kuverter i Aalborg området. Hos frokosten.nu får man virkelig meget sund, varieret og lækker frokost for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *