Investering hos Mintos – overfør penge med Transferwise

- Investering hos Mintos - overfør penge med Transferwise

Der er mange forskellige måder, man kan foretage en investering på. Du har sandsynligvis hørt om aktier, obligationer og måske endda også kryptovaluta. Men kender du til crowdlending?

Investering hos Mintos

Mintos er en handelsplatform, hvor det er oplagt at investere ved crowdlending. Crowlending går ud på, at privatpersoner udlåner penge til andre privatpersoner eller firmaer og løbende modtager renter.

På den måde er crowdlending en måde for privatpersoner at indtage den position, som bankerne normalt har. Mintos crowdlending er et oplagt sted at starte, hvis du gerne vil begynde at investere dine penge på denne måde.

Crowdlending kan ses meget som et normalt lån, hvor man også aftaler en rente og en tilbagebetalingsperiode. Når det gælder crowlending er det typisk sådan, at låneren låner penge fra flere forskellige investorer. Det er ikke noget låneren selv opdager, men det er en måde for investorerne at skabe større sikkerhed, da investeringer kan fordeles ud over mange lån.

Overfør penge til udlandet med Transferwise

Mintos er som sagt en crowlending platform, som har base i Estland. Skal man overføre penge til udlandet, kan det hurtigt blive dyrt, fordi man skal betale gebyrer. Med Transferwise kan du billigt overføre penge til udlandet.

Især når det gælder crowlending, kan det godt betale sig at finde en anden måde at overføre penge på end gennem bankerne. Dette skyldes, at man både skal betale et gebyr, når man investerer, hvis man skal overføre sine penge til udlandet. Men også når man modtager sin betaling fra udlandet, skal der betales et gebyr.

Når du skal overføre penge med Transferwise, skal du starte med at oprette en konto. Herefter skal du give nogle personlige oplysninger om dig selv for at bekræfte din identitet. Dernæst skal du give oplysninger om, hvem der modtager de penge, du overfører.

Herefter kan du gennemgå din ordre og vælge betalingsmetoden. Til sidst er der en bekræftelse tilbage. Modtageren kan have pengene tre timer efter, at du har sat overførslen i gang. Hvis du gerne vil tjene penge inden for crowdlending, kan det være en god idé at gøre brug af Transferwise, så du slipper for bankernes gebyrer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *