Hvad er forskellen på en tandlæge og tandtekniker?

Hvad er forskellen på en tandlæge og tandtekniker?

Er du også i tvivl om hvad forskellen nu lige er på en tandlæge og en tandtekniker? Det kan måske godt være lidt svært at få overblik over. Lær mere om hvad der udgør forskellen mellem de to. Find ud af hvordan en tandtekniker kan hjælpe dig og få den bedste oplevelse ved dit næste besøg.

Tandlæger er sikkert nogen du har stødt på igen og igen siden du var helt lille. Det er dem der undersøger din mundhygiejne og dine tænder. Det er dem der renser dine tænder, borer huller væk og mange andre ting. Hvis der er noget, der ikke er, som det skal være så enten ordner tandlægerne det selv, eller også henviser de dig til en mere specialiseret behandling. Det er her tandteknikere kan komme ind i billedet.

Tandteknikere

En tandtekniker er en specialist indenfor tandproteser. Der findes rigtig mange former for tandproteser, nogle kan tages ud, nogle sidder fast. Der kan også være forskellige årsager til at få dem. Der findes forskellige behandlinger som

  •        Helproteser
  •        Unitor
  •        Tryklåsproteser
  •        Reparationer
  •        Immediatproteser

Og flere endnu. Læs mere omkring de forskellige tandproteser, og hvilke behandlinger der ligger bag navnene. Du kan også lære mere ved at ringe i telefontiden, hvis du har nogle spørgsmål, eller noget du er i tvivl om.

Få en god og behagelig oplevelse

Når du tager hen til din tandtekniker, er det vigtigt at få en god kompetent behandling. Men at få en komfortabel og hyggelig oplevelse er også vigtigt. Det kan godt virke en smule skræmmende at gå igennem disse behandlinger. Få en tandtekniker, der er med til at skabe en tryg og positiv energi, så du er mere rolig og kan gennemføre behandlingen. Derefter kan du gå derfra med et stort smil på dine læber og vise dine tænder til verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *