Har du en ordentlig sikkerhedsløsning?

Om der er tale om den helt simple sikkerhedsløsning eller den mere avancerede løsning, så kan du trygt overlade arbejdet til Meldgaard Electric A/S

PLC og HMI

Når man har med automatiserede maskiner, skal der altid tages højde for at sikkerhedsløsningerne og komponenterne lever op til tidens krav. Det klarer Meldgaard Electric A/S ved hjælp af blandt andet sikkerhedsscannere, lysgitre og sikkerheds-PLC ’er.

PLC programmering af Siemens og Allen-Bradley er noget der klares let på grund af de mange års erfaring som virksomheden har med programmering af sikkerhedsløsninger til enhver type virksomhed. Meget af den viden virksomhedens ansatte har, er ikke noget man alene kan skaffe sig ved at læse om de forskellige modeller og mærker, men kræver en del erfaring for at blive kloge på.

Du kan derfor også let tage kontakt til virksomheden hvis din virksomhed står med et behov, der er af ældre dato eller med komponenter som der ikke er tydeliggjort speciale indenfor, da stort set alle problemstillinger kan klares af Meldgaard Electric A/S alligevel.

Meldgaard Electric A/S står klar til at optimere sikkerhedsløsningerne

Sikkerhedsløsning med automation er også noget af det som virksomheden Meldgaard Electric A/S kan klare for dig og din virksomhed. Normalt er arbejdsområdet målrettet metalindustriens virksomheder, men står din virksomhed og har brug for hjælp til programmering eller nogen former for sikkerhedsløsninger til maskinerne, så tag endelig kontakt alligevel.

I de fleste tilfælde kan Meldgaard Electric A/S klare jobbet alligevel og i de sjældne tilfælde hvor det ikke har kunne klares herfra, har virksomheden de helt rette samarbejdspartnere på hånden, der står klar med al den viden der kræves for at løse opgaven for dig.

Hos Meldgaard Electric A/S er det ikke alene vigtigt for virksomheden at kundens ønsker og behov bliver opfyldt, men det spiller også en stor rolle at du og din virksomhed efterfølgende er udstyret med så meget selvhjælp som muligt ved at have de rette dokumenter ved hånden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *