Får du nok for dit skrot?

Når du smider dine ting på genbrugspladsen eller til storskrald, har du så overvejet hvad det ville være værd, hvis du solgte det til en skrothandler i stedet?

Mange smider guld på gaden eller genbrugspladsen uden at vide det

Ofte er det når tingene har udtjent sin værnepligt, at man vælger at køre dem direkte på genbrugspladsen fremfor at kigge på at videresælge det. Vi føler måske ikke at vi kan være det bekendt at tage penge for det, fordi det for os virker som det rene skrammel. Men faktisk kan du smide guld på gaden, uden du selv er klar over det.

Hos en skrothandler der opkøber metal, kan dine udtjente metalejendele faktisk vise sig at være ret mange penge værd. Måske du står med en større mængde og måske er det mindre ting som f.eks. gamle gryder der bare ikke kan mere efter din mening. Uanset mængden, om du er privat, offentlig instans eller virksomhed kan du tjekke skrotpriser kobber ud, for at se om det ikke kunne være denne vej, du skulle kigge, fremfor at trille direkte til genbrugspladsen.

Få en idé om hvad dit skrot er værd med et uforpligtende tilbud

Der er også skrotpriser jern at hente online. De fleste med bil ved, at der kan være tale om en okay skrotpris på bilen, når den har kørt sine sidste kilometer, men det behøver ikke kun at være biler du skal have skrottet for at få gode priser hjem.

Når du finder frem til en skrothandler, skal du hvis du er en virksomhed, finde et sted hvor der er indsamlerbevis og ISO-godkendelse for at de må handle med dig. Du kan altid forhøre dig om et tilbud på det du ligger inde med og vurdere om det er noget du vil gøre brug af. Uanset hvad, så er det da skørt at smide guld på gaden, når nu du har mulighederne lige rundt om hjørnet for at få guldet i lommen i stedet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *