Ægte dansk mad som take away

Ægte dansk mad som take away

Der findes mange former for take away, kinesisk, italiensk og så videre. Men nogle gange er det den klassiske danske mad man brænder for. Opdag den lækre menu enten på besøg hos Hyrup kro eller bestil maden som take away. Mulighederne er mange og det bliver helt sikkert et lækkert måltid. Læs mere omkring menuerne og de forskellige retter og bestil noget mad hjem til dig.

Oplev den lækre menu med klassikere som stegt flæsk med persillesovs, frikadeller og eller luksus stjerneskud. Få det som lækker Take Away i Vejle og omegn. Se også de mulige børnemenuer, der er nemlig noget for hele familien. Du kan også få lidt ekstra sovs eller kartofler med, hvis du er lidt ekstra sulten. Oplev de mange muligheder og bestil retter til hele familien. Der er noget som alle kan lide.

Find også desserter som islagkage, citronfromage og is. Retterne er altid lavet med gode friske råvarer, som tilberedes på den bedste måde for den lækreste smagsoplevelse. Bestil maden og få den leveret derhjemme, så aftensmaden allerede står klar, uden du behøver at gøre andet end at løfte røret. For take away er der åbent fra tirsdag til søndag i et stort vindue fra 17-20, lige til middagstid og sultne maver.

God dansk hygge

Hyrup kro ligger lige uden for Vejle og serverer altid god dansk mad. Der er også mulighed for at holde selskaber på den hyggelige kro eller få maden bragt ud af huset til det næste arrangement. Der er flere muligheder for levering og menu. De kolde retter leveres helt færdiganrettet og de varme retter leveres i varmebokse og skal bare lige pakkes ud. Det er både super nemt og super lækkert. Bestil din egen menu og oplev det store udvalg samt det høje erfaringsniveau ved festmenuer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *